Ελάτε να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που σας αξίζει!

Ypiresies Xeirourgoi odontiatroi Mavridis Viktor M

Υπηρεσίες

Όλες οι εργασίες γίνονται με εξειδικευμένα εργαλεία όπως λεύκανση με Laser, εξαγωγές με Piezotome, χειρουργική τοποθέτηση εμφυτεύματος με νάρθηκες καθοδήγησης.

>περισσότερα
Peristatika Xeirourgoi odontiatroi Mavridis Viktor

Περιστατικά

Το οδοντιατρείο μας προσφέρει στον ασθενή αυτό που ζητά και χρειάζεται, από την πιο απλή εργασία όπως ο καθαρισμός έως την πιο σύνθετη όπως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων και η ορθοδοντική.

>περισσότερα
Xeirourgoi odontiatroi Mavridis Viktor Mavridou El

Το ιατρείο

Το οδοντιατρείο του Μαυρίδη Βίκτωρ και της Μαυρίδου Ελισάβετ αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύχρονα και εξοπλισμένα οδοντιατρεία στην Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιούνται επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά.

>περισσότερα

Mavridi Dental Clinic
Μαυρίδης Βίκτωρ - Μαυρίδου Ελισάβετ
Χειρουργοί Οδοντίατροι - Ορθοδοντικές εργασίες
στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Οι χειρουργοί οδοντίατροι, κ. Μαυρίδης Βίκτωρ και κ. Μαυρίδου Ελισάβετ, εξειδικεύονται στη χειρουργική οδοντιατρική και την ορθοδοντική, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, στο οδοντιατρείο τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον ασθενή.

Στον χώρο τους, οι δύο χειρουργοί οδοντίατροι προσφέρουν στον ασθενή ακριβώς αυτό που χρειάζεται, από την απλούστερη εργασία, όπως είναι ο καθαρισμός δοντιών έως και την πιο σύνθετη, όπως είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων και η ορθοδοντική.

Όλες οι εργασίες βασίζονται στην μεγάλη πείρα, την άρτια εκπαίδευση και την εξειδίκευση των γιατρών και πραγματοποιούνται με σύγχρονα εργαλεία, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον - όσο το δυνατόν - πιο ανώδυνο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουν στο ιατρείο τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, οι χειρουργοί οδοντίατροι, κ. Μαυρίδης Βίκτωρ και κ. Μαυρίδου Ελισάβετ, είναι η λεύκανση με Laser, οι εξαγωγές με Piezotome και η χειρουργική τοποθέτηση εμφυτεύματος με νάρθηκες καθοδήγησης.

Βασικός γνώμονας της δουλειάς τους είναι ότι παντού χρησιμοποιούνται επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά, ενώ προτεραιότητά τους είναι ο ασθενής και η ποιότητα εργασίας που παρέχεται σε αυτόν.

Το οδοντιατρείο, που διατηρούν οι δύο χειρουργοί οδοντίατροι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύχρονα και εξοπλισμένα οδοντιατρεία σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και σας περιμένει για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του με αξιοπιστία και ευθύνη.